• Haberler
  • Spor
  • Malatya'da kulüpler arası iş birliği artıyor

Malatya'da kulüpler arası iş birliği artıyor

Yeni sezon öncesi bir araya gelen Malatya Voleybol İl Temsilcisi Furkan Salduz ve Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Ramazan Ayhan, kentte futbol ile voleybol arasındaki dayanışmayı artırmak ve sporu tabana yaymak adına ortak hareket etme kararı aldı.

Haberin Özeti

  • Malatya Voleybol İl Temsilcisi Furkan Salduz, yeni sezon öncesi Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Ramazan Ayhan ile bir araya geldi.
  • Görüşmede, Malatya'da futbol ve voleybol başta olmak üzere farklı spor branşları arasındaki iş birliğinin artırılması ele alındı.
  • Kentte sporun tabana yayılması, gençlerin farklı branşlara yönlendirilmesi ve spor kültürünün güçlendirilmesi için ortak hareket kararı alındı.

Malatya Voleybol İl Temsilcisi Furkan Salduz, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Ramazan Ayhan’ı ziyaret etti.

Yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen görüşmede, Malatya’daki spor faaliyetlerinin mevcut durumu, farklı branşların geliştirilmesi ve kulüpler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konuları ele alındı.

Branşlar arası iş birliği öne çıktı

Buluşmada, futbol ve voleybol başta olmak üzere kentte faaliyet gösteren farklı spor branşlarının ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesinin Malatya sporuna önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

Yeşilyurt Spor Kulübü’ne yeni sezonda başarılar dileyen Salduz, nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti dolayısıyla Kulüp Başkanı Ramazan Ayhan’a teşekkür etti.

Birlikte çalışacaklar

Malatya’da sporun gelişmesi için ortak hareket etmenin önemine dikkat çeken Salduz, “Malatya’mız için sporun her branşında birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Görüşmede ayrıca spor kulüpleri arasındaki iletişimin artırılması, gençlerin farklı branşlara yönlendirilmesi ve kentteki spor kültürünün daha güçlü bir yapıya kavuşturulması gerektiği değerlendirildi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme