Malatya'da Kadınlar Günü'ne Özel Anlamlı İftar
Arapgir'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir iftar buluşması gerçekleştirildi. Haluk Cömertoğlu ve eşi Nilüfer Cömertoğlu'nun öncülüğünde düzenlenen programa ilçedeki kadınlar aynı sofrada bir araya geldi. Program, Ramazan ayının bereketini ve Kadınlar Günü'nün anlamını paylaşmak için samimi bir ortam sundu.
Haluk Cömertoğlu ve eşi Nilüfer Cömertoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Arapgir’de kadınlar için özel bir iftar programı düzenledi. Kaşkaloğlu Gastronomi Mutfağı’nda gerçekleştirilen programda kadınlar hem Ramazan bereketini hem de Kadınlar Günü’nün anlamını paylaştı.
Kaşkaloğlu Gastronomi Mutfağı’nda düzenlenen etkinliğe Başkan Cömertoğlu ve eşi Nilüfer Cömertoğlu’nun yanı sıra Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Güzide Başpınar, Taşdibek Mahallesi Muhtarı Dilek Karaçalı ve çok sayıda kadın vatandaş katıldı. Program sırasında katılımcılar hem sohbet etti hem de dayanışma ve birlik duygularını pekiştirdi.
İftar öncesinde katılımcılara hitap eden Başkan Haluk Cömertoğlu ve eşi Nilüfer Cömertoğlu, Kadınlar Günü’nü kutlayarak kadınların aileden toplumsal yaşama kadar hayatın her alanında üstlendikleri öneme vurgu yaptı. Cömertoğlu çifti, bu tür buluşmaların birlik ve dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.
Program kapsamında ayrıca UMFED Arapgir İlçe Başkanlığı tarafından katılan kadınlara karanfil dağıtıldı. Katılımcılar, bu anlamlı jestten memnuniyetlerini dile getirdi.
İftarın ardından devam eden sohbetlerle program, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan sıcak bir atmosferde sona erdi. Arapgir’de düzenlenen bu etkinlik, Kadınlar Günü’nün birlik, dayanışma ve değer verme mesajını bir kez daha ortaya koydu.
Bakmadan Geçme