Malatya'da işsizlik bitecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçilmesi halinde Malatya'da işsizlik sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi kuracaklarını söyledi.

Malatya'da işsizlik bitecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, şehri yeniden ayağa kaldırmak amacıyla hazırladıkları projeleri vatandaşlara sunuyor.

Malatya'da işsizlik bitecek!

Malatya’nın en büyük sorunlarından biri olan işsizlikle ilgili çalışmalarını kamuoyuyla paylaşan Gezer, seçilmesi halinde ‘İşte Meslek İşte Kariyer’ projesiyle Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi kuracaklarını söyledi.

Malatya'da işsizlik bitecek!

Kentte işsiz genç ve eleman bulamayan işveren kalmayacağını aktaran Gezer, eğitim merkezinde istenen sayıda gencin ilgili alanda işbaşı yapmalarını sağlamak amacıyla eğitim alabileceğini kaydetti.

Malatya'da işsizlik bitecek!

Gezer, şunları söyledi: “Bu merkezde haftada bir onlarca stant açarak her işletmemize bir stant verecek ve iş arayanlarla buluşmaları sağlanacak. Böylece gençlerimiz işletme işletme dolaşmak zorunda kalmayacak. Buna ek olarak bu merkezimizde çalışan gençlerimizin sürekli gelişimlerine katkı amaçlı kariyer programları da düzenlenecek. Meslek eğitiminin içinden gelen bir hemşeriniz olarak ilk işlerimizden biri bu projeyi hayata geçirmek olacak.