Malatya'da hak sahiplerine teslim edilecek..!
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Yeşilyurt'un her mahallesinde söz verdiği hizmetleri tek tek hayata geçiriyor. Geçit, Duzdaşı Konutlarının kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.
Geçit’in seçim döneminde Konak Bölgesi sakinlerine vaat ettiği Duzdaşı Konut Projesi, büyük ölçüde tamamlanarak depremzede vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlanıyor.
Modern Mimariyle Tasarlanıyor
Depreme dayanıklı yapısı, modern mimarisi ve güvenli yaşam alanlarıyla dikkat çeken deprem konutları en son inşaat teknolojileriyle hayata geçiriliyor. Geçit’in girişimleri neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliğine bağlı TOKİ tarafından inşa edilen konutlarda hem estetik hem de dayanıklılık ön planda tutuldu.
Bölgenin Çehresi Değişecek
Alt ve üst yapı çalışmalarıyla çevre düzenlemesinin de hızla ilerlediği Duzdaşı Konutları, tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek ve Konak bölgesine yeni bir yaşam standardı kazandıracak.
Söz Verdiğimiz Hizmetleri Hayata Geçiriyoruz
Projenin geldiği noktadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yeşilyurt’un her mahallesinde, her köşesinde söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçiriyoruz. Bizim anlayışımızda siyaset, söz verip unutan değil; söz verip yerine getiren bir belediyecilik anlayışıdır. Seçim döneminde Konak bölgemize sözünü verdiğimiz güvenli, sağlam ve modern yaşam alanlarımızın büyük bir kısmı tamamlandı. TOKİ tarafından inşa edilen Duzdaşı Konutları, sadece bir yapı projesi değil; vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşayacağı, sosyal donatılarıyla örnek bir yaşam alanı olacak. Konak bölgemizin çehresini değiştirecek niteliklere sahip olan Duzdaşı Konutlarımız inşallah kısa süre içinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir. Bu projede emeği geçen herkese şahsım ve hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Bakmadan Geçme





