Malatya'da Güncel Seçim Sonuçları! Sandık Sayıları ve Oy oranları...!

Türkiye'de gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimleri için sonuçlar merak konusu oldu. Mahalli İdareler Seçimleri ile Malatya ilinin belediye başkanı seçilecek. Malatya ilinin parti aday gösterimleri, sandık sayıları, oy oranları belediye seçim verilerine, seçim sayfasından erişebilirsiniz. 2024 Malatya yerel seçim sonuçlarına dair detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Malatya'da Güncel Seçim Sonuçları! Sandık Sayıları ve Oy oranları...!

Türkiye'de gerçekleşen 31 Mart Yerel Seçimleri, özellikle Malatya ilinin belediye başkanının kim olacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı. Bu seçimde, parti aday gösterimleri, sandık sayıları, oy oranları ve en çok oy alınan illerin listesi gibi tüm şehirlerin belediye seçim verileri de seçim sayfasından kolaylıkla erişilebilir olacak. Seçim sonucunda, Malatya il ve ilçe belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenmiş olacak. İşte Malatya 2024 seçim sonuçlarına dair güncel bilgiler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayları, merkez ilçe belediye başkan adayları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeliklerine ilişkin listeler, Malatya İl Seçim Kurulu Başkanlığı binasına asıldı. Bu kapsamda, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için 23 siyasi parti adayı ile 5 bağımsız aday yarıştı.