- Haberler
- Video Haber
- Malatya'da Geri Sayım Başladı: 4 Noktada 2 Bin 862 Konut Teslim Edilecek…
Malatya'da Geri Sayım Başladı: 4 Noktada 2 Bin 862 Konut Teslim Edilecek…
6 Şubat depremlerinin izlerinin silindiği Malatya'da dev konut hamlesi sürüyor. Vali Seddar Yavuz, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yapımı tamamlanan 2 bin 862 konut, 111 dükkan ve 4 fırının anahtar teslim sürecinin 6 Nisan Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.
Haberin Özeti
- • Malatya Valisi Seddar Yavuz, Yeşilyurt ve Battalgazi'de yapımı tamamlanan 2 bin 862 konut, 111 dükkan ve 4 fırının anahtar teslimlerinin 6 Nisan Pazartesi başlayacağını duyurdu.
- • Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde 56. Bölge'deki 284 konutun anahtar teslimleri 6 Nisan itibarıyla hak sahiplerine yapılmaya başlanacak.
- • Ayrıca Yeşilyurt'un Hacıabdi, Uç, Koyunoğlu Mahalleleri'nde 1048 konut, 83 dükkan ve Çilesiz Mahallesi'nde 295 konut, 14 dükkan da teslim edilecek.
Afete Dirençli Çilesiz: 295 Konutluk Dev Proje Bitti
Şehrin yeniden ayağa kalkışında emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Vali Yavuz, “Afete dirençli, geleceğin Malatya’sını inşa etmenin ve hemşehrilerimizi sıcak yuvalarına kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz. Yeşilyurt Çilesiz Mahallesi 32. Bölge 295 adet konut ve 14 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesini tamamladık. 6 Nisandan itibaren anahtarları teslim etmeye başlıyoruz. Şehrimizi güçlü liderliği ile yeniden ayağa kaldıran Cumhurbaşkanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a , Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum‘a ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme