• Haberler
  • Asayiş
  • Malatya'da Doğalgaz Açarak İntihar Girişiminde Bulundu

Malatya'da Doğalgaz Açarak İntihar Girişiminde Bulundu

Yeşilyurt'ta bir site dairesinde doğalgazı açarak intihar etmek isteyen 38 yaşındaki O.Ö., komşuların fark ettiği gaz kokusu sayesinde kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Malatya'da Doğalgaz Açarak İntihar Girişiminde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde eşiyle boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir kişi, doğalgazı açarak yaşamına son vermek istedi. Olay, Özalper Mahallesi’ndeki bir sitede komşuların yoğun gaz kokusu fark etmesi üzerine ortaya çıktı.

Gaz kokusunun hızla yayılması üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Kısa sürede olay yerine polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Tek başına yaşadığı evde gazı açık bırakarak intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen 38 yaşındaki O.Ö., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan O.Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay sonrası ekipler, dairedeki gaz vanasını kapatarak olası bir patlama riskini önledi. Polis olay yeri inceleme ekipleri, evde kapsamlı bir inceleme yaparak delil topladı.

Bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen O.Ö.’nün eşiyle boşanma sürecinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme