- Haberler
- Ekonomi
- Malatya'da Depremi Fırsata Çevirenler Var..! Zulm Edilmesine Müsaade Etmeyeceğiz...
Malatya'da Depremi Fırsata Çevirenler Var..! Zulm Edilmesine Müsaade Etmeyeceğiz...
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu, deprem sonrası fırsatçılık yaparak ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara tepki gösterdi. Sadıkoğlu, şehrini terk etmeyip zor koşullarda ticaret yapmaya devam eden esnafa teşekkür ederken, fırsatçılık yapanların tüm esnafın adını lekelemelerine izin vermeyeceklerini söyledi.
Gerek sosyal medyadan gerekse saha ziyaretlerimizde vatandaşımızdan en fazla aldığımız şikâyetin fiyatlardaki pahalılık olması bizleri rahatsız ediyor. Odamızın ve esnaf odalarının üyeleri arasında çok düzgün, dürüst ve fırsatçılık derdi olmadan ticaret yapan, yeni iş yerine kavuşmak için 21 metrekare konteynerde var olma mücadelesi verip şehrini terk etmeyen firmalara teşekkür ediyor, onları münezzeh kılıyoruz. Ancak fırsatçılık yaparak pahalıya ürün satanlar da yok değil. Az bir kesim de olsa, bunların şehrimizdeki vatandaşlara zulmetmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Pahalıya satış yaparak fırsatçılık yapıp haksız kazanç içerisinde olanlara buradan seslenmek istiyorum.
-
malatya
-
malatya haber
-
malatya son dakika
-
malatya son haber
-
malatya son dakika haberleri
-
son dakika
-
haberler
-
güncel haberler
Dediğinizin tam tersi çok az bir kısmı oda yok denecek kadar az uygun çalışan. Ki onları da baskılarla yıldırdıklarına eminim. Genelde kaçamak cevaplar savunmalar böyle oluyor. İçimizde birkaç kişinin yaptığı falan filan. Öyleyse bu birkaç kişiyle uğraşmak hizaya getirmek zor olmasa gerek. Kısacası canavarlar inmiş şehre kuzular kalmadı.
Uyanda balığa gidelim
Bakmadan Geçme