• Haberler
  • Spor
  • Malatya'da Cumhuriyet Kupası heyecanı: 102 sporcu masa tenisinde kıyasıya yarıştı

Malatya'da Cumhuriyet Kupası heyecanı: 102 sporcu masa tenisinde kıyasıya yarıştı

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası, bu yıl rekor katılımla gerçekleştirildi. İki gün süren turnuvada 102 sporcu büyük bir mücadele örneği sergiledi.

Malatya’da Cumhuriyet’in 102. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası büyük bir heyecana sahne oldu. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, Yakınca Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bu yıl rekor katılımın yaşandığı organizasyona çevre illerden gelen sporcularla birlikte toplam 102 masa tenisçisi katıldı. Turnuvanın ilk gününde minik, küçük ve yıldız kategorilerinde 58 sporcu, ikinci gününde ise genç ve büyükler kategorilerinde 44 sporcu mücadele etti. İki gün boyunca süren karşılaşmalar, çekişmeli ralliler ve renkli görüntülere sahne oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve başarı belgeleri takdim edildi. Sporcular ve antrenörleri, Cumhuriyet’in 102. yılı anısına düzenlenen organizasyonda yer almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı:

Küçük Kızlar: 1. Kevser Medine Gürbüz, 2. Aybala Yener, 3. Elif Güzeş, 4. Zeynep Azra Çolak
Küçük Erkekler: 1. Tuğtekin Çatı, 2. Muhammet Ali Ertum, 3. Ömer Hanzala İnan, 4. Muhammet Çelik
Yıldız Kızlar: 1. Merve Gürbüz, 2. Geyda Ertubal, 3. Zehra Nur Akcan, 4. Ece Su Yener
Yıldız Erkekler: 1. Ömer Şahin, 2. Efe Acet, 3. Vahap Utku Kaya, 4. Ömer Bera Soku
Büyükler: 1. Baturay Gök, 2. Cemal Eymen Bayram, 3. Musap Çelik, 4. Kamil Özdemir

Turnuva sonunda sporcular, “Cumhuriyet ruhuyla mücadele ettik” mesajı vererek, organizasyona katkı sunan yetkililere teşekkür etti.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme