Malatya'da çocuklar doyasıya eğlendi
Malatya'da Doğanşehir Belediyesi ile Playland iş birliğinde düzenlenen 5. Çocuk Festivali'nde yüzlerce çocuk ücretsiz oyun parkurları ve eğlence alanlarında doyasıya eğlendi.
Doğanşehir Belediyesi ve Playland iş birliğiyle gerçekleştirilen 5. Çocuk Festivali, Doğanşehir Belediyesi Millet Bahçesi’nde yoğun katılımla düzenlendi. Festival kapsamında kurulan ücretsiz dev oyun parkurları ve eğlence alanları, çocukların büyük ilgisini gördü.
Çocuklar Doyasıya Eğlendi
İki gün boyunca devam eden festivalde çocuklar çeşitli oyunlar ve etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda minikler hem eğlendi hem de unutulmaz anılar biriktirdi.
Depremin ardından çocukların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, oyun alanlarının yanı sıra çeşitli aktivitelerle çocukların sosyalleşmesine de katkı sağlandı.
Başkan Bayram Çocukların Sevincine Ortak Oldu
Festivale katılan Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, çocukların mutluluğuna ortak olarak organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Bayram, “Çocuklar kadar ben de heyecanlıyım. Belediyemiz öncülüğünde ve Playland iş birliğiyle düzenlediğimiz 5. Çocuk Festivali’nde miniklerimiz doyasıya eğlendi, unutulmaz anılar biriktirdi. Katılan ve bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
“Birlikte Daha Nice Güzel Etkinliklere”
Benzer organizasyonların devam edeceğini belirten Bayram, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği bulunan belediye çalışanlarına ve Playland ekibine teşekkür ederek, “Birlikte daha nice güzel etkinliklere imza atacağız. Bu anlamlı organizasyona destek olan herkese gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlardan Teşekkür
Festival süresince çocuklar eğlenceli aktivitelerle vakit geçirirken, aileler de organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe sakinleri, çocuklara moral veren etkinlik dolayısıyla Doğanşehir Belediyesi ve Playland yetkililerine teşekkür etti.
Bakmadan Geçme