Malatya'da çile 3 hafta içinde bitecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Fuzuli Caddesi'ndeki altyapı çalışmalarını inceleyen Malatya Valisi Seddar Yavuz, 'Kaldırımlardan altyapı geçecek. Yeni hatlar döşenecek, komple yenileyeceğiz. 2-3 hafta içinde burası çözülmüş olur.' dedi.

Malatya'da çile 3 hafta içinde bitecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya’da e 35 milyar liralık altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi ilçesinde bulunan Fuzuli Caddesi’nde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, çalışmaların 2-3 hafta içinde tamamlanacağını aktardı.

Son aşamadayız

Malatya Valisi Seddar Yavuz, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ile birlikte incelemelerde bulunan Er, "Az kaldı Malatya ayağa kalkıyor. Bütün kurumlar burada, çalışmaları hızlandırma noktasında inceleme yapıyoruz. Şehir yeniden inşa ediliyor. Malatya, eskisinden daha güzel olacak. Bu noktada ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Hep birlikte şehrimizi ayağa kaldıracağız. Artık son aşamaya geldik. Bu noktada altyapıya da önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Malatya Valisi Seddar Yavuz ise şunları kaydetti: "Bu şehirde 121 bin bağımsız bölüm yapılıyor. Uçuk bir iş yapıyoruz. Yarın ne yapacağımıza odaklanırsak sorun çözülür. Daha güzel bir iş yapacağız. Kaldırımlardan altyapı geçecek. Yeni hatlar döşenecek, komple yenileyeceğiz. 2-3 hafta içinde burası çözülmüş olur" diye konuştu.

Fuzuli Caddesi'nde hizmet veren esnaf, "Hep beraber ayağa kalkacağız" diyerek, taleplerini Vali Yavuz ve Er'e iletti.

Fuzuli Caddesinde MASKİ ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi alınmasının ardından valilik binasında süreçle ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme