• Haberler
  • Siyaset
  • Malatya'da Çanakkale ruhu canlandı: Mobil müzeye yoğun ilgi

Malatya'da Çanakkale ruhu canlandı: Mobil müzeye yoğun ilgi

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Darende'ye getirilen Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi'ni vatandaşlarla birlikte ziyaret etti.

Malatya’nın Darende ilçesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi vatandaşlarla buluştu. 2-3 Nisan tarihlerinde Köprügözü Düğün Salonu yanında ziyaretçilere açılan müze, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Bozkurt'tan teşekkür

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, etkinliğe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, "Aziz milletimizin kahramanlık destanı olan Çanakkale ruhunu yaşatan bu anlamlı organizasyonda emeği geçen başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme