Malatya'da beton mikseri tehlike saçtı!

Malatya'da ağır tonajlı beton mikserlerinin şehir içi trafikte tehlikeli ve kontrolsüz hareketleri, vatandaşların tepkisini çekiyor.

Malatya’da Dilek istikametinden kent merkezine seyir halinde olan bir beton mikserinin tehlikeli hareketleri, vatandaşlar arasında endişeye yol açtı. Pazartesi akşamı saat 20.15 civarında tüp dolum merkezi yakınlarında çekilen görüntülerde, beton mikserinin makas atarak yüksek hızla ilerlediği görüldü.

Valiliğin defalarca trafik güvenliği uyarılarına rağmen, özellikle hafriyat kamyonları ve beton mikserlerinin şehir içinde tehlike yaratmaya devam ettiği dikkat çekiyor. Malatya genelinde ağır tonajlı araçların özellikle mesai çıkışı ve akşam saatlerinde denetimsiz şekilde trafikte yer alması, riskleri artırıyor. Vatandaşlar, bu araçların sürücülerinin can güvenliğini hiçe sayan hareketlerine karşı artık somut önlemler alınmasını istiyor.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme