• Haberler
  • Eğitim
  • Malatya'da bağımlılıkla mücadele paneli düzenleniyor

Malatya'da bağımlılıkla mücadele paneli düzenleniyor

Yeşilyurt Belediyesi ve Kent Konseyi, gençlerin kişisel gelişimi ve toplumsal farkındalık için 'Bağımlılıkla Mücadelede Aile ve Medya Okuryazarlığı' paneli düzenliyor.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamak ve bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir panel düzenleniyor. Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan “Bağımlılıkla Mücadelede Aile ve Medya Okuryazarlığı” paneli, 10 Ekim Cuma günü saat 13.30’da Mövenpick Hotel Hitit Salonunda yapılacak.

Panele, Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Kurul Üyesi Dr. Mustafa Uzun, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Ercan Erinç ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Sami Ulus, Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Doç. Dr. Atikullah Gıyasi konuşmacı olarak katılacak.

Panelde, bağımlılıkla mücadelede ailenin rolü, medya okuryazarlığının önemi ve gençlerin dijital dünyada bilinçli bireyler olarak yetişmeleri konuları ele alınacak. Alanında uzman isimler, katılımcılara bağımlılıkla mücadelede uygulanabilecek yöntemler ve medya içeriklerinin doğru analiz edilmesine yönelik bilgiler aktaracak.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, panele tüm vatandaşları davet ederek, "Afetlerden etkilenen gençlerimizin sosyal, psikolojik ve kültürel anlamda güçlenmelerine katkı sunmak için Kent Konseyimizle işbirliği halinde önemli bir etkinliği hemşerilerimizle buluşturacağız. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi bilinçlendirerek daha güçlü bir toplum inşa etmeyi hedefliyoruz. Alanında deneyimli isimlerin katılacağı panelimize ailelerimizi ve gençlerimizi davet ediyoruz" diye konuştu.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme