Malatya'da Acı Olay: Evinde Ölü Bulundu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, kendisinden bir süredir haber alınamayan 43 yaşındaki Sedat K., evinde ölü olarak bulundu.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Koşu Mahallesi'nde üzücü bir olay yaşandı. Karaca Sokak'ta ikamet eden 43 yaşındaki Sedat K.'dan haber alamayan yakınları endişelenerek durumu derhal polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine belirtilen adrese hızla gelen emniyet ekipleri, eve girdiklerinde Sedat K.'yı banyoda hareketsiz vaziyette buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Ölüm Nedeni Kalp Krizi Şüphesi

Polis ekiplerinin ilk değerlendirmelerine göre, Sedat K.'nın ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği üzerinde duruluyor. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir şüpheli duruma ya da darp izine rastlanmadı.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme