Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Kriz: Eylem Yaptılar || İşten Kovuldular
Malatya Büyükşehir Belediyesi, MESTON A.Ş.'deki idari düzenlemeyi gerekçe göstererek iş bırakan ve izinsiz araç kullanarak kamu düzenini bozan 19 personelin iş akitlerinin feshedildiğini duyurdu.

Malatya Büyükşehir Belediye yapılan yazılı açıklamada, “21.07.2025 tarihinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden MESTON Çevre ve İnşaat A.Ş.’de yönetim değişikliği yapılmış, daha önce 4 yıl boyunca MESTON Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Dursun Kayış, şirketimizin Genel Müdürü olarak atanmıştır.
Bu atamanın ardından, Hazır Beton Üretim Santrali Müdürü’nden, mevcut görevi devam ederken haftada iki gün şirketin pazarlama birimine destek olması istenmiştir. Ayrıca beton fabrikasında, beton üretiminde uzman bir sözleşmeli personel görevlendirilmiştir.
Açıkça ifade edilmesi gerekir ki hiçbir personelimizin görevinden alınması söz konusu değildir.
Şoförün, operatörün yönetim ve idare işiyle ne işi olabilir. Bu kazan kaldırmaktır. Olacağı da budur. Yeni geleceklere hayırlı olsun
Malatya büyükşehir belediyesinde mobing uyguluyorlar ne entrika larla milleti işten çıkarıyorlar minareyi çalan kılıfını uyarlar misali şeytanın bunlardan el çekmiş Reisimiz bunlara bi el atmalı artik
Biat kültürünün olduğu yerdir malatya siz kimsiniz itiraz edersiniz
Bakmadan Geçme





