Malatya 12. Kitap Fuarı'na 4. gününde yoğun ilgi

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 'Kitapla Güçlenen Şehir' temasıyla kapılarını açan 12. Kitap Fuarı, 4. gününde de yoğun ilgi görüyor. 300'ün üzerinde yayınevi ve yazarın okurlarla buluştuğu etkinlik, 1 Kasım tarihine kadar Malatya Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, 300'ün üzerinde yayınevi ve yazar, okuyucularla buluşuyor.

Bu yıl "Kitapla Güçlenen Şehir" temasıyla düzenlenen fuara gelen kitapseverler, stantlarda yer alan kitapları inceleyip alışveriş yapma imkanı buluyor.

Ziyaretçilerden Taha Yasin Ölmeztoprak, kitap fuarını sevdiğini ve ailesiyle geldiğini söyledi.

Alışveriş yaptıklarını anlatan Ölmeztoprak, "Her yıl kitap fuarına geliyoruz. Bu yıl da oğlumla geldik. Malatya, depremden sonra ayağa kalkmaya çalışan bir şehir. Böyle etkinlikler, Malatya'nın kültür hayatına önemli katkılar sağlıyor. Biz de istifade etmeye çalışıyoruz." dedi.

Fuar, 1 Kasım'a kadar devam edecek. 

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
AA

Bakmadan Geçme