• Haberler
  • Gündem
  • Mahmut Boyraz'dan birlik mesajı: 'Ayrışmanın olmadığı bir Malatya istiyoruz'

Mahmut Boyraz'dan birlik mesajı: 'Ayrışmanın olmadığı bir Malatya istiyoruz'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Mahmut Boyraz, Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Malatya'nın ekonomik ve sosyal yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Boyraz, 'Ayrışmanın, ötekileştirmenin olmadığı bir birlik olsun istiyoruz' diyerek kentte birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanlığına adaylığını açıklayan Mahmut Boyraz, kentteki temaslarını sürdürüyor. Boyraz, bu kapsamda Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek yönetimiyle bir araya geldi.

Ziyarette Malatya’nın ekonomik ve sosyal yapısı, kentteki birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi ve sivil toplum kuruluşlarının şehir hayatındaki rolü ele alındı.

“Ayrışmanın olmadığı bir birlik olsun istiyoruz”

Ziyarette konuşan Mahmut Boyraz, Malatya’nın ilçeleri ve köyleriyle birlikte önemli bir değer olduğunu belirterek, kentin ortak paydada buluşması gerektiğini söyledi.

Malatya’yı çok sevdiklerini ifade eden Boyraz, “Ayrışmanın, ötekileştirmenin olmadığı bir birlik olsun istiyoruz” dedi.

Kentte birlik ve beraberliğin güçlendirilmesinin ekonomik ve sosyal gelişim açısından da önemli olduğunu vurgulayan Boyraz, farklı kesimlerin bir araya gelmesinin Malatya’nın geleceğine katkı sağlayacağını ifade etti.

“Dernekler kültürel değerleri yaşatıyor”

Parçikan aşiretinin cesur, girişimci ve iş dünyasında başarılı iş insanlarını barındıran önemli bir yapı olduğunu belirten Boyraz, derneklerin çalışmalarını önemsediklerini söyledi.

Derneklerin yalnızca sosyal dayanışma açısından değil, kültürel değerlerin korunması ve toplumun bütünleşmesi açısından da önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Boyraz, “Bugün sizlerle konuşacaklarımız var ama göreve geldiğimizde birlikte yapacaklarımız da var” diye konuştu.

Boyraz, Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Sizi tebrik ediyorum ve desteklerinize talibim” ifadelerini kullandı.

Demez: “Malatya için hayırlı bir sonuç diliyoruz”

Parçikanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demez ise Mahmut Boyraz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin kendileri açısından son derece kıymetli olduğunu belirten Demez, Parçikan aşireti içerisinde esnaf, tüccar ve iş insanlarının bulunduğunu ifade etti.

Demez, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı adaylığı sürecinde Mahmut Boyraz’a başarılar dileyerek, “Malatya için hayırlı bir sonuç diliyoruz” mesajını verdi.

Ziyaret, karşılıklı değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme