LGS Sınavı Öncesi Öğrencilere Moral Etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, LGS sınavına girecek 350 Semt Konağı öğrencisi için moral etkinliği düzenledi. Öğrenciler, sınav stresini oyunlar ve şarkılarla attılar.

LGS Sınavı Öncesi Öğrencilere Moral Etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, 2 Haziran Pazar günü LGS sınavına girecek olan yaklaşık 350 öğrenci için moral ve motivasyon etkinliği düzenledi. Belediye bünyesindeki Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Semt Konaklarında eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen etkinlik, büyük ilgi gördü.

LGS Sınavı Öncesi Öğrencilerine Moral Etkinliği

Semt Konaklarının bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler, sınav stresinden uzak, gönüllerince vakit geçirdi. Oyunlar oynayan ve şarkılar eşliğinde halay çeken öğrenciler, moral depoladı. Yeşiltepe Semt Konağı öğrencisi Nisanur Pektaş, “Sınav öncesi böyle güzel bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı çok mutluyum. Yıl boyu severek geldiğim Semt Konağı'nda aldığım eğitimi ve bu güzel ortamı unutmayacağım” dedi.

LGS Sınavı Öncesi Öğrencilerine Moral Etkinliği

Salköprü Semt Konağı İngilizce öğretmeni Aliseydi Aslan, “Eğitim öğretim süreci boyunca çok yoğun çalıştık. Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını mutlaka alacaklardır, buna olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu. Melekbaba Semt Konağı koordinatörü Hüseyin Akın ise, “Belediyemizin imkanlarını çocuklarımız için sonuna kadar kullandık. Velilerimizle koordineli bir şekilde başarılı bir dönem geçirdik. İnşallah çocuklarımız sınavda başarılı olup bizleri ve ailelerini mutlu ederler. Dualarımız ve başarı dileklerimiz onlarla” ifadelerini kullandı.