Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor Yayın Kanalı ve Detaylar Belli Oldu!

Türk televizyon tarihinde unutulmaz bir iz bırakan 'Kurtlar Vadisi' dizisi, efsane karakteri 'Polat Alemdar'ıyla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz önderliğinde geri dönüyor. Şaşmaz, katıldığı TRT Müzik canlı yayınında, bu efsane dizinin hayranlarına müjdeli haberi verdi. İşte detaylar:

Kurtlar Vadisi Geri Dönüyor Yayın Kanalı ve Detaylar Belli Oldu!

Geçtiğimiz aylarda Mazhar Alanson'un sunduğu bir programda açıklamalarda bulunan Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için." ifadeleriyle diziye dönüş müjdesini paylaştı.

Ancak, Musa Uzunlar'ın 'İskender Büyük' karakteriyle dizide yer almayacağı haberinin ardından hayranlar üzüntü yaşadı.

Yapılan iddialara göre, dizinin yeni bölümleri Türkiye'de Haziran ayında hizmete giren ve abone sayısında hızlı bir artış yaşayan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta yayınlanacak. Bu gelişmeyle birlikte, dizinin izleyiciyle buluşacağı platform ve tarih netlik kazandı.

Ayrıca, çekimlerin ve setten ilk görüntülerin kısa bir süre içinde paylaşılacağı ve izleyicilerin heyecanını artıracak detayların ay sonuna kadar açıklanacağı da belirtildi.

Kurtlar Vadisi hayranları, dizinin Disney Plus platformunda geri dönüşünü heyecanla beklerken, dizinin ekibinden gelecek detayları merakla bekliyor.