Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Yunus Emre Enstitüsü'ne Yeni Başkan!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yunus Emre Enstitüsü mütevelli heyeti ve yeni başkan Prof. Dr. Abdurrahman Aliy ile bakanlık binasında bir araya geldi. Bakan Ersoy, Prof. Dr. Aliy'e yeni görevinde başarılar diledi ve eski başkan Prof. Dr. Şeref Ateş'e teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Yunus Emre Enstitüsü'ne Yeni Başkan!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yunus Emre Enstitüsü mütevelli heyeti ve vakfın yeni başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Aliy’i bakanlık binasında kabul etti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Ersoy, "Bakanlığımızda gerçekleştirilen toplantıda Yunus Emre Enstitüsü Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Sayın Abdurrahman Aliy’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Enstitümüze uzun yıllar emek veren Prof. Dr. Sayın Şeref Ateş’e de bugüne kadar imza attığı başarılı çalışmaları için gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Abdurrahman Aliy, Yunus Emre Enstitüsü Başkanlığına seçilmesinin ardından Bakan Ersoy ile yaptığı görüşmede, enstitünün gelecekteki projeleri ve hedefleri üzerinde duruldu. Bakan Ersoy, enstitünün kültürel diplomasi alanındaki önemine vurgu yaparak, yeni dönemde de başarılı çalışmalar yapılacağına olan inancını dile getirdi.