• Haberler
  • Asayiş
  • Komşuları günlerce fark etmedi: Malatya'da yaşlı adam evinde ölü bulundu

Komşuları günlerce fark etmedi: Malatya'da yaşlı adam evinde ölü bulundu

Malatya'da Hatunsuyu Mahallesi'nde yalnız yaşayan 86 yaşındaki Hasan Ulutaş, yakınlarının haber alamaması üzerine polis ekipleri tarafından evinde ölü bulundu.

Malatya’da son haftalarda peş peşe yaşanan yalnız yaşayan yaşlı ölümlerine bir yenisi daha eklendi. Hatunsuyu Mahallesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan 86 yaşındaki Hasan Ulutaş, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

KOAH hastası olduğu belirlenen Ulutaş’ın ölümünün doğal seyrettiği düşünülse de olay yerine gelen doktor, uzun süre fark edilmemesi ve yalnız yaşamı nedeniyle ölümü “şüpheli” olarak değerlendirdi. Bunun üzerine polis ekipleri evde inceleme yaparken, cenaze kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsiye gönderildi.

Kentte komşuları ya da yakınları tarafından günlerce fark edilmeyen bu tür olayların artması, Malatya’da sessiz ve derinden büyüyen bir gerçeği ortaya koyuyor: Yaşlandıkça değil, yalnız kaldıkça ölüyoruz.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme