Kombineler satışta

Bu yıl Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor Kulübü, 2022-23 sezonu için satışa çıkacak kombine biletlerin fiyatlarını açıkladı. Kombine biletler dün itibariyle satışa çıktı.

Kombineler satışta

2022-23 sezonu için kombine satışına hazırlanan Yeni Malatyaspor Kulübü 2022-23 sezonu kombine fiyatlarını açıkladı. Yeni Malatyaspor’un 2022-2023 sezonunda sahasında oynayacağı maçların bilet fiyatları belirlendi. Sarısiyahlılar, taraftarların merakla beklediği kombine bilet satışı konusunda da açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; Kombine satışları sadece Yeni Malatyaspor logolu passolig kart sahiplerine yapılacaktır. Kombine yenileme için taraftarların passolig kartlarının e-bilet kullanım süresini 1 Haziran 2023'e kadar uzatmaları gerekmektedir. Sezon başladıktan sonra da kombine satışları devam edecektir. Kombine işlemleri merkez gişemiz www.passo.com.tr ve Passo Mobil'den yapılacaktır. Taraftarlarımız taksitli işlem yapabileceklerdir.  Batı Üst A-B Blokları aile tribünüdür. Aile Tribünü kombine ve bilet işlemleri sadece passolig gişelerinden yapılacaktır. Aile Tribünü için Bay-Bayan ve çocuk şartı ve sadece bayan şartı uygulanacaktır. Aile Tribününe kombine alan aileler kombine ve bilet transferi yapamayacaklardır” ifadeleri kullanıldı.

Bilet ve kombine fiyatları

2022-2023 sezonunda tüm maçlar için bilet fiyatları şu şekilde açıklandı: “Batı Alt Tribün tek maç 100, kombine bin 500 TL. Batı Üst Tribün tek maç 80, kombine bin 300 TL. Batı Üst Aile Tribün tek maç 80, kombine bin 300 TL. Doğu Alt Tribün tek maç 60, kombine 800 TL. Doğu Üst Tribün tek maç 50, kombine 700 TL. Güney Alt Tribün tek maç 25TL.”