Kızılcık Şerbeti'nden şok fragman! Sonunda bunu da yaptılar

Her hafta ekranlara gelen ve İslam'ı hedef alan Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma günü yayınlanacak olan 48. Bölümü izleyicilerin ağızlarını açık bırakacak. 

Kızılcık Şerbeti'nden şok fragman! Sonunda bunu da yaptılar

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Barış Kılıç gibi isimlerin oynadığı ve her Cuma günü yayınlanan  Kızılcık Şerbeti dizisi 48. bölümünde izleyicileri çileden çıkaracak gibi...

Kızılcık Şerbeti'nden şok fragman! Sonunda bunu da yaptılar

Geçen hafta neler oldu?

47. bölümde, Alev, Abdullah'a olan aşkını itiraf etti. Ancak Abdullah, bu aşkı kabul etmedi. Alev, yurt dışına gitmeye karar verdi. Abdullah ise Alev'in gidişiyle yıkıldı. Öte yandan, şirketin yönetim kurulu toplantısında Abdullah'ın aleyhine oy kullanan oğulları ve kardeşi, onu yıktı. Yaşadığı strese dayanamayan Abdullah, kalp krizi geçirdi. Nilay ise doktor Mustafa'dan aldığı haberle şok oldu. Mustafa, Nilay'a "Çocuk sahibi olmanız imkansız" dedi.

Kızılcık Şerbeti'nden şok fragman! Sonunda bunu da yaptılar

Önümüzdeki bölümde ne olacak?

Kızılcık Şerbeti'nde heyecan dolu gelişmeler! Abdullah kalp krizi geçirdi, Alev aşkını itiraf etti Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanı, izleyicileri heyecanlandırdı. Fragmanda, Abdullah'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı görülüyor. Oğlu Ömer, Fatih'i arayarak babasının durumunu haber veriyor. Öte yandan, Alev, Abdullah'ın ailesinin yanına gelerek ona olan aşkını itiraf ediyor. Nilay ise eve gelen boşanma celbi ile şok oluyor. Mustafa, Nilay'a "O çocuğun benden olmadığını biliyorum" diyor. Fragmanda ayrıca, Ömer ve Görkem'in daha da yakınlaştığı görülüyor. Bu gelişmeler, dizinin seyrini değiştirecek gibi görünüyor.