Kiracılar kira öder gibi konut sahibi olacak!

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli seçimler kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Kiracılar kira öder gibi konut sahibi olacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan ziyarette, Başkan Keskin Alper Gürsoy ve ekibini hoş geldiniz diyerek karşıladı. Başkan Keskin, Malatya'nın 6 Şubat'ta yaşadığı depremlerin ardından hem vatandaşlar hem de esnafın zor günler geçirdiğini ve geçici barınma yerlerinde sıkıntılar yaşandığını belirtti. Siyaset üstü bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayan Keskin, adaylara eşit mesafede olduklarını ve önceliklerinin Malatyalıların bu zor durumdan kurtulması olduğunu ifade etti.

CHP adayı Alper Gürsoy ise ziyarette Başkan Keskin'e misafirperverliği ve her zaman  Malatyalıların yanında durduğu için teşekkür etti. Gürsoy, seçilmeleri halinde güçlü bir ekip ve büyük projelerle hizmet etmek için biz hazırız. Önceliklerinin sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulamak olduğunu ve vatandaşları geçici barınma yerlerinden kurtarmak için projelerinin hazır olduğunu söyledi. Sosyal konutlar yaparak kiracıları kira öder gibi konut sahibi yapacaklarını ve sosyal destekleri artırarak ihtiyaç sahiplerine düzenli yardım sağlayacaklarını belirtti.

Gürsoy'un açıkladığı bazı ana projeler arasında eğitim ve sosyal tesislerin artırılması, yeşil alanların çoğaltılması, sokak hayvanlarına destek verilmesi, sosyal yardımların ve desteklerin artırılması, istihdam olanaklarının sağlanması, kültürel ve sanatsal etkinliklerin desteklenmesi, kadınların güçlendirilmesi ve afet yönetimi gibi konular yer alıyor.
Ziyaret, çekilen fotoğraflarla son buldu.