• Haberler
  • Asayiş
  • KGYS kameraları Malatya'daki sürücü hatalarını kaydetti

KGYS kameraları Malatya'daki sürücü hatalarını kaydetti

Kasım ayında Malatya'da meydana gelen 5 ayrı trafik kazası, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameraları tarafından anbean kaydedildi.

KGYS kameraları Malatya'daki sürücü hatalarını kaydetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Kasım ayında Malatya'da meydana gelen 5 ayrı trafik kazasının, dikkatsizlik ve trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle yaşandığı tespit edildi. Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan görüntülerde ise kazaların sürücülerin şerit takibine dikkat etmemesi, kırmızı ışık ihlali ve genel sürücü dikkatsizliği sonucu gerçekleştiği belirlendi.

Fahri Kayahan Bulvarı’ndaki kavşakta, yeşil ışık yandıktan sonra ilerleyen “Amy” elektrikli tek kişilik aracın refüje ardından da elektrik direğine çarpması dikkat çekti.

Battalgazi Kavşağı’nda ise ışık ihlali yapan bir aracın, diğer yönden gelen araçla çarpıştığı anlar kameralara yansıdı.

Büyükşehir Belediyesi arkasındaki yan yolda ilerleyen motosiklet sürücüsünün, aniden sola dönen hafif ticari araca çarpması sonucu yaşanan kaza da KGYS kameralarına kaydedildi.

Hava Lojmanları Kavşağı’nda ise kırmızı ışık ihlali yapan bir aracın kavşağa girmesiyle, yeşil ışıkta geçen araçların son anda durduğu, motosiklet sürücüsünün ise duramayarak araca çarpıp yaralandığı görüldü.

Anayurt Bulvarı Kartal Kavşağı’ndaki diğer kazada da ışık ihlali yapan bir araç ile yeşil ışıkta geçen başka bir aracın çarpıştığı tespit edildi.
 

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme