Kayhan, başarılı sporcuları ağırladı!

Estonya'nın başkenti Tallinn de düzenlenen Tallinn Openn, güreş turnuvasında altın madalya alan sporcular ile Antalya'da düzenlenen Şampiyonlar Turnuvasında madalya alan sporcular ve antrenörler Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan'ı ziyaret etti. 

Kayhan, başarılı sporcuları ağırladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Estonya’nın başkenti Tallinn de düzenlenen 2 bin 700 sporcunun katıldığı Avrupa’nın en büyük güreş turnuvası olan Uluslararası "Tallinn Openn" turnuvasında ve Antalya’da düzenlenen Uluslararası "Şampiyonlar turnuvasında" madalya alan TOHM ve SEM sporcularımız Emir Ömer Bozbağ, Yavuz Selim Akgün, Vahap Ali Özen, Hüseyin Özen Sporcu Eğitim Merkezi müdürü Murat Memiş, TOHM antrenörü Tekin Özdemir ve SEM antrenörü Serdar Özdemir ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürümüz Ebubekir Kayhan’ı makamında ziyaret ettiler.  

Sporcularımıza inancımız tam

Kayhan, başarılı sporcuları ağırladı!

Sporcuları yakından takip edip her türlü desteği verdiklerini açıklayan İl Müdürü Ebubekir Kayhan, “Güreşçilerimiz uzman antrenörlerimizin nezaretinde azimli ve disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde kendilerini yakından takip ediyor her türlü desteği veriyoruz. Tabi bu çalışmaların neticelerini artık uluslararası arenada da almaya başladık. Sporcularımıza inancımız tam. Her zaman yanlarındayız. Ben inanıyorum ki önümüzdeki birçok şampiyona da bizleri onurlandırmaya devam edecekler. Bu noktada sporcularımızı, antrenörlerini ve sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.