İYİ Parti'ye yoğun katılım

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, ilçe teşkilatına yeni isimlerin yoğun bir şekilde katıldığını belirterek, 'AK Parti'den CHP'den MHP'den çok güzel isimler partimize katılıyor. Şu anda bu konuyla alakalı görüştüğümüz insanlar var. İnşallah o katılımları ayın 29'unda duyuracağız' dedi.

İYİ Parti'ye yoğun katılım

Malatya İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Özcan, Cumhuriyetin 98'incı yılı dolayısıyla 29 Ekim’de 98 ödül dağıtacaklarını söyledi. 29 Ekim’de düzenleyecekleri program hakkında detaylı bilgiler paylaşan Özcan, "Bugün basınımızla bir araya gelmemizin birinci nedeni, Cumhuriyetimizin 98. Yıldönümü nedeniyle bir yarışma düzenledik. Yarışmamamız kompozisyon ve şiir dalında yapılacaktır ve herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. İkincisi Gençlik Kolları Başkanlığımıza Münije Nur Özcan Hanımı atadık. Aynı soyadı taşıyoruz ama akraba değiliz onu belirteyim. Birde yönetimimizde bir değişiklik yaptık. Basın Sorumlusu olarak da Gülendam Hanımı getirdik" diye konuştu.

AK Parti, CHP, MHP’den partimize katılım var

İYİ Parti teşkilatına yeni üyelerin ve yönetime yeni isimlerin katıldığını açıklayan Özcan, "Biz Yeşilyurt teşkilatı olarak 4 bine yakın esnafı gezdik. 3 bin 500 tane maske dağıttık. Özellikle son bir aydır teşkilatımızda çok güzel oluşumlar var. Partimize çok büyük katılımlar oluyor. AK Parti’den CHP’den MHP’den çok güzel isimler partimize katılıyor. Şu anda bu konuyla alakalı görüştüğümüz insanlar var. İnşallah o katılımları da ayın 29’unda duyuracağız" şeklinde konuştu.