• Haberler
  • Teknoloji
  • İnönü Üniversitesi öğrencilerinden TÜBİTAK Yarışmasında Türkiye üçüncülüğü

İnönü Üniversitesi öğrencilerinden TÜBİTAK Yarışmasında Türkiye üçüncülüğü

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'nda diz eklem deformasyonlarının erken teşhisine yönelik projeleriyle Türkiye üçüncüsü olan İnönü Üniversitesi öğrencileri ve proje danışmanı, Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat'ı ziyaret etti.

Haberin Özeti

  • • İnönü Üniversitesi öğrencileri Muhammed Kayaokay ve Muammer Enis Ersoy, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları'nda Türkiye üçüncüsü oldu.
  • • Öğrenciler, "Diz Eklem Deformasyonlarının Erken Teşhisi" projesiyle Sağlık ve Biyomedikal Cihaz Teknolojileri kategorisinde başarı elde etti.
  • • Proje danışmanı Prof. Dr. Erkan Bahçe ile birlikte Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat'ı ziyaret eden ekip başarılarından dolayı tebrik edildi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda Sağlık ve Biyomedikal Cihaz Teknolojileri kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan öğrencileri makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti. "Diz Eklem Deformasyonlarının Erken Teşhisi İçin Segmental Ayak Parmak Kuvveti ve Basınç Dağılım Analizi" adlı projeyle Türkiye üçüncüsü olan İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri Muhammed Kayaokay ve Muammer Enis Ersoy ile proje danışmanı Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Bahçe, Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat’ı ziyaret etti.

Ziyarette proje hakkında bilgi alan Rektör Akpolat, elde ettikleri başarı dolayısıyla öğrencileri ve danışman öğretim üyesi Prof. Dr. Erkan Bahçe’yi tebrik ederek başarıları dileklerinde bulundu.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme