İmar Sorunlarını Bir An Önce Çözelim

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 31 Mart'ta göreve seçilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İmar Sorunlarını Bir An Önce Çözelim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 31 Mart’ta göreve seçilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde, şehrin yeniden inşasında TSO ile iş birliğinin önemi vurgulandı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya’nın yeni belediye başkanları Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete MTSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri de katıldı. Görüşmelerde, belediye başkanlarının hizmet alanları ve şehrin genel sorunları ele alındı.

Başkan Sadıkoğlu, 6 Şubat depremlerinden büyük zarar gören Malatya’nın hızlı bir şekilde yeniden inşasında merkez ilçe belediye başkanlarına önemli görevler düştüğünü belirterek, MTSO’nun her konuda destek vermeye hazır olduğunu dile getirdi. Ayrıca, kendi ekonomik imkanları ile evini veya işyerini inşa etmek isteyenlerin hala imar sorunlarıyla karşılaştığını vurgulayan Sadıkoğlu, belediye başkanlarından imar çalışmalarını hızlandırmalarını talep etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, TSO’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Malatya’nın en büyük sivil toplum örgütü ile istişare ve ortak çalışmanın, şehrin yeniden ihyası sürecinde büyük önem taşıdığını vurguladılar. Belediye başkanları, sık sık Oda üyeleriyle bir araya gelmek istediklerini belirterek, ziyarette dile getirilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çalışacaklarını söylediler.

Her iki belediye başkanı da, Malatya’nın yeniden inşası için TSO ile iş birliği yapmanın ve istişare kültürünü sürdürmenin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, şehir halkının beklentilerini karşılamak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.