İlgiye teşekkür

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Malatya ziyaretlerini değerlendiren Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, 'Sayın genel başkanımız Malatya'da önemli tespitlerle ayrıldı. Özellikle Sivil toplum kuruluşları ile yaptığı toplantıların çok faydalı geçtiğini ifade ettiler. Sayın genel başkanımıza gösterilen ilgiden dolayı sevgili halkımıza teşekkür ediyorum' dedi.

İlgiye teşekkür

Geçtiğimiz hafta sonu Malatya’yı ziyaret eden ve 2 gün boyunca sivil toplum kuruluşları, esnaf ve gençlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun, son dönemde yaşanan ekonomik krizin Malatya yansımalarını yerinde tespit ettiğini ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, yaptığı yazılıa açıklamada, “Sayın genel başkanımız özellikle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde Malatya ile ilgili önemli tespitleri kaydetmiştir. Samimi ortamlarda geçen toplantılarımıza gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir. İki günlük ziyaret boyunca Malatya halkı son başbakanı sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu kucaklamış, yaşadıkları sorunları onunla paylaşmışlardır. Bu iki günlük ziyaret bize göstermiştir ki, halkımız ekonomik kriz karşısında perişan durumda ve bir umutla seçimi beklemekte. Ayrıca, sadece 48 saatlik Malatya ziyareti sırasında sayın genel başkanımızın Malatya Siyaseti ve Malatya Milletvekillerinin durumu ile ilgili tespitlerine kim yanlış diyebilir. Bu ziyaret hem ülkemizin durumu hem Malatya’nın durumu hakkında önemli tespitleri yapmamıza vesile olmuştur. Herkes Türkiye Masasını soruyor ve ekonomik krizin atlatılması için ortaya konacak programları merak ediyor. Sayın genel başkanımız geleceğin umut dolu olduğunu ve zor günlerin atlatılacağını ifade etti. Sayın genel başkanımızın önemli tespitlerle ayrıldığı Malatya’da kendine gösterilen ilgiden dolayı sevgili halkımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Provokatörler amaçlarına ulaşamadı

Bu arada, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Davutoğlu’nun esnaf ziyaretleri sırasında Şire Pazarı ve Battalgazi’de Ak Partili trollerin provokasyonları ile meydana gelen olayları da değerlendiren İl Başkanı Uçkan, “Bunların planlı girişimler olduğu ortaya çıkmıştır. Provokatörler amaçlarına ulaşamamıştır. Malatya’yı, “dolar halayı “ ile ekonomik kriz altında perişan olan insanların gözünde küçük düşüren ve alay konusu edenler. Ak parti için yaptıkları yalakalıklarla Malatya’ya zarar vermişlerdir. “Malatya halkı Ak Partili trollere en büyük cevabını sayın genel başkanımıza ziyaretleri sırasında göstermiş oldukları teveccühle vermişlerdir” ifadelerini kullandı.