İki gün boyunca haber alınamadı: Evde ölü halde bulundu
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yalnız yaşan 82 yaşındaki Mehmet Dağlı, Almanya'da yaşayan çocuklarının bir süre kendisinden haber alamaması üzerine komşuların çağrısıyla çilingir yardımıyla girilen evinde ölü bulundu.
Malatya'nın Battalgazi ilçesi Kernek Mahallesi Yuvam Sokak’ta yalnız yaşayan 82 yaşındaki Mehmet Dağlı’dan iki gündür haber alamayan Almanya’daki çocukları, komşularını arayarak durumu kontrol etmelerini istedi. Yaşlı adamın komşuları, hem kapıyı çalmalarına hem de telefonla ulaşma çabalarına yanıt alamayınca endişelenerek durumu polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde acı manzarayla karşılaştı. 82 yaşındaki Mehmet Dağlı, evin içinde yerde hareketsiz halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Dağlı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
İlk değerlendirmelere göre, Mehmet Dağlı'nın evde geçirdiği bir kaza sonucu düşerek kafasını çarptığı ve bu nedenle yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaptıktan sonra yaşlı adamın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yakın çevresi tarafından yalnız ve sakin biri olarak tanımlanan Mehmet Dağlı’nın ölümü, hem ailesini hem de mahalle sakinlerini derin üzüntüye boğdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme




