Hurdacılar Sitesi'nde Silahlar Konuştu: 1'i Ağır 4 Yaralı
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir iş yerinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Malatya’da öğleden sonra yaşanan silahlı kavga paniğe neden oldu. Olay, saat 16.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan Hurdacılar Sitesi Mahfuz Sokak’ta meydana geldi.
Vücudundan yaralandı
Edinilen bilgilere göre, bir iş yerinde A.A. ve M.E.A. ile F.H. ve İ.Ş. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın kontrolden çıkmasıyla birlikte taraflar birbirlerine ateş açtı. Olayda A.A., M.E.A., F.H. ve İ.Ş. vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
Hastaneye kaldırıldı
Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan ikisi kendi imkânlarıyla hastaneye giderken, diğer iki yaralı sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan İ.Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kavgaya karıştıkları tespit edilen 2 şüpheli, olayda kullanıldığı değerlendirilen 2 adet tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin olay sonrası silahı aracına bıraktığı anların güvenlik kameralarına yansıdığı bildirildi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Bakmadan Geçme