Herkesi kucaklayacağız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen belediye başkan adaylarının tanıtım programına katıldı. Karamollaoğlu, 'Herkesi kucaklayacağız ve bu ülkenin derdine derman olacak noktaya hep beraber geleceğiz. İnşallah o gün bayram günü olacak' dedi.

Herkesi kucaklayacağız

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığınca Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda belediye başkan adaylarının tanıtım programı yapıldı. Programa, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Latif Öztek, Yaşar Canbay ile Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman ve partililer katıldı. Aday tanıtım programının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi’nin Türkiye'nin teminatı olduğunu ülkenin ise birleştirici gücü olduğunu söyledi. Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt ise, "47 noktada kadınlara belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerine göstermiş olduğu teveccühü ile genel başkanımız gönlümüzde taht kurmuştur. Ülkemizin nüfusunun ve seçmen sayısının 50' sinden fazlasını kadınlar oluşturmaktadır ve genel başkanımızın bu durumun farkında olması bizlerin yerelde elini güçlendirdiği gibi bizleri aynı zamanda mutlu etmektedir. Öte yandan Saadet Partisi'nin anlaşacağı, ittifak kuracağı, birlikte yürüyeceği, birlikte adaleti eşit katılımı tesis edeceği, birlikte ayrıştırıcı değil kucaklayıcı olacağı, birlikte var olacağı tek merci vardır o da 81 milyonun hepsi ile bu millettir" dedi. Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Marasalı da, "Halkımızın 78'i Malatya'nın önündeki en büyük engelin kötü yönetim olduğunu ifade ediyor. Kötü yönetim adaletsizliktir, kamu kaynaklarını usulsüzce kullanmaktır ve bu bir zihniyet meselesidir. Bu meselede kişilerin gidip yerine başkalarının gelmesi hiç bir şeyi ifade etmemektedir. Dolayısıyla isimlerin değil zihniyetlerin değişmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Mutlaka insanlara dokunacağız

Karamollaoğlu da yaptığı konuşmada, Türkiye'de ekonomi politikalarını eleştirerek eğitim sisteminin de kötü olduğunu söyledi. Türkiye'deki tüm seçim bölgelerinde aday çıkaran tek parti olduklarını belirten Karamollaoğlu, "Biz eğer tutarlı bir politika yürüteceksek iki yolu ihmal edemeyiz. Birincisi, ekonomide, sanayide, teknolojide, üretimde kendimize yeterli hale geleceğiz, dışarıya ihtiyaç duymayacağız. İki, bizi tehdit edenlerle değil bizim gibi tehdit altında bulunan komşularımızla, Müslüman ülkeler, sömürülen ülkelerle bir araya geleceğiz" diye konuştu. Karamollaoğlu, Türkiye'de geçmişte farklı kanaat ve fikirlere sahip olanların kendi söylemlerini benimsedikleri zaman bundan mutluluk duyacaklarını söyledi. Ülkenin harcı olduklarını anlatan Karamollaoğlu, şunları kaydetti: "Herkesi kucaklayacağız ve bu ülkenin derdine derman olacak noktaya hep beraber geleceğiz. İnşallah o gün bayram günü olacak. Yapacaklarımızı sokak sokak, kahvehane kahvehane anlatacağız ve mutlaka insanlara dokunacağız. Nüfusun yarısı hanımlardan oluşuyor, hanım kardeşlerimiz her eve girecek, her gönülle dokunacaklar. Herkese davamızın ne olduğunu, ülkemizin huzura, barışa kavuşmasını ancak bu yolla olacağını anlatacaklar. Zor bir iş, yeri gelecek tersleyecekler, hakaret edecekler. Biz bu seçimlerde inşallah bir patlama yapacağız. Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü bizden yana olacak." Konuşmanın ardından Karamollaoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilçe adaylarını tanıttı.