Her şey yeni başladı

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, 'Biz yolumuza devam edeceğiz. Her şey yeni başladı, inşallah güzel olacak. Biraz sancılı gidiyoruz. İçeride alınan yaralar var, onları pansuman etmeye çalışıyoruz' dedi.

Her şey yeni başladı

Yeşilova, yönetim olarak büyük bir gayret gösterdiklerini ve yollarına devam ettiklerini, bundan sonrada yollarına devam edeceklerini ifade etti. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Yeşilova, “Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Birlik, beraberlik sağlanacaksa bu takım için bugün bunun yapılması gerekiyor” dedi. 

Ağlayacak halimiz yok

Yeşilova, lige iyi başlayamadıkları için üzün olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Ağlayıp dizimize vuracak halimiz yok. Bizden üst seviyede kadroları olan takımları da gördük. Onlarda bizden çok çok üstte değiller. Ligin başında böyle şeyler olabilir. Biz sezona iyi başlamak istedik. Bazı talihsizlikler oldu. Son haftada olmasından dolayı müdahale şansımız olmadı. Lige iyi başlayamadık, biz sadece buna üzülüyoruz. Bu takım inşallah iyi olacak.”

Bütün takımlar bizim değerimiz

Malatya’nın futbol şehri olması için birlik ve beraberliğin gerekliği olduğunu dike getiren Yeşilova, “Bazı sosyal medya fenomenleri demeyeceğim ‘sosyal medya fareleri’ ortalığı karıştırmaya çalışıyoruz. Taraftarların bir parçası “Bizim takımımız Arguvanspor”, bir parçası “Bizim takımımız efsane Malatyaspor’, bir parçası ‘Bizim takımımız Yeni Malatyaspor’, bir parçası da “Bizim takımımız Yeşilyurt Belediyespor’ diyor. Bütün takımlar bizim değerimizdir. Arguvanspor’da, Yeşilyurt Belediyespor’da, efsane Malatyaspor’da bizimdir. Efsane Malatyaspor tribünlerinden büyümüş biri olarak söylüyorum; bütün takımlar bizimdir, hepsi de canımız ciğerimizdir. Birini yapacağız diye diğerini ötekileştirip, değersizleştirmek bu memlekete bir değer ya da artı katmaz. Bütün değerleri bir araya getirip hak ettiği desteği verip, birlikteliği oluşturabilirsek bir futbol şehri olabiliriz. Çok üzülüyorum. Bu takımlar bizim. Gerekli destek verilsin, özen gösterilsin daha çok takım profesyonel lige çıksın. Takımların altyapıları olsun yoksa batmaya mahkûm kalırlar. Para harcayarak bu işler olmaz. İçinde bulunduğumuz değerleri değersizleştirmekle alakalı gayret içerisinde olanlar var. Bu adamlar sosyal medyada “Ben Malatyalıyım” nidaları atıyorlar. Bütün takımlar bizim değerimizdir, lütfen değerlerimizi kutuplaştırmayalım” ifadelerini kullandı. 

Tecrübeli bir valimiz var 

Yeşilova, değerlerin etrafında birleşilip, samimiyetin oluşması halinde Malatya’nın futbolda daha iyi yerlere geleceğini ifade ederek, “Bu işlerde tecrübeli bir valimiz var. Bu anlamda şanslıyız. Bence bazı şeyleri çok daha kolay bir şekilde oluşturup, hızla tırmanışa geçebiliriz. İnşallah buna kulak verirler ve böyle olur. Samimiyet ve birlikteliğin kısa sürede oluşması gerekiyor. Oluşmadığı müddetçe de maalesef bütün şartlarımız çok zor olur. Gelmeden önce işimizin zor olduğunu biliyorduk, içerisindeyiz ve bunları yaşıyoruz” diye konuştu. 

Biraz sancılı gidiyoruz 

Yönetim olarak özveriyle çalıştıklarını kaydeden Yeşilova, “Biz yolumuza devam edeceğiz. Her şey yeni başladı, inşallah güzel olacak. Biraz sancılı gidiyoruz. İçeride alınan yaralar var, onları pansuman etmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde zaten bunu biliyorduk. Şikâyetçi de değiliz. Bu konuda kim bu taşın altına el atacaksa lütfen onlar konuşsun” dedi.