Hayırsever iş insanı Malatya'ya okul yaptıracak..!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan'ın girişimleri ile Malatyalı hayırsever iş insanı Mustafa Kemal Zengin, Malatya'ya bir okul yaptıracak.

Hayırsever iş insanı Malatya'ya okul yaptıracak..!

Malatya'da 6 Şubat'ta meydana gelen depremler birçok okulu da yıkmış veya hasar görmesine neden olmuştu. Okul ihtiyacının karşılanması için çalışmalar başlatılırken, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan da Malatyalı hayırsever iş insanları ile iletişime geçti.

Babacan, İstanbul'da yaşayan Malatyalı hayırsever iş insanı Mustafa Kemal Zengin ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Babacan, "Sağolsun, Malatya'nın okul ihtiyacı ile ilgili yaptığımız görüşmelerden haberdar olmuş, kendisi de ailesi adına Malatya'ya güzel bir okul yaptırmak niyetiyle bizlere ulaştı. Bugün buluştuk, detayları konuştuk. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte koordinasyonu kuracaklar ve bir yıl içerisinde şehrimize ihtiyaç duyduğumuz bir okul kazandıracaklar. Tüm Malatya adına Mustafa Kemal Zengin Beyefendi'ye ve kıymetli ailesine teşekkür ediyorum..." ifadelerini kullandı.

Babacan, önümüzdeki günlerde de İstanbul ve Ankara'daki Malatyalı iş insanları ile farklı buluşmalar gerçekleştireceğini ve Malatya'nın geleceğine uzanacak vizyonu birlikte nasıl tasarlayabileceklerini konuşacaklarını söyledi.