Hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Malatya milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile yeni yönetime hayırlı olsun ziyareti bulundu. Ağbaba, CHP İl Örgütünün yeni yönetimiyle birlikte Malatya'da çok daha başarılı olacağını söyledi.

Hayırlı olsun ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığına  giderek, yeniden CHP Malatya İl Başkan'lığına seçilen Enver Kiraz il yönetimine başarı diledi.
İyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Veli Ağbaba, şuan genel başkan yardımcımız ama geçmişte Malatya'da her kademede görev yapmış, il başkanlığını yapmış, Malatya'yı iyi tanıyan, örgüt yapısını iyi bilen aynı zamanda son dönemdeki çıkışlarıyla bütün Malatya'nın onur ve gurur kaynağı olan bir milletvekilimiz. Biz kendisiyle her zaman onur ve gurur duyuyoruz.  Bizde seçilen arkadaşlarımızla birlikte iyi bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum. Malatya'nın tamamını kapsayacak şekilde, Malatya ne ise CHP'nin yönetiminin de o olduğunu gördüğümüz ve Malatya kamuoyunda da algının, beklentinin çok yüksek olduğunu gördüğümüz bir dönemde, bir yönetim kadrosuyla göreve başladık" dedi.  

Malatya'nın her yerinde olacağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, İl Başkanı Enver Kiraz ile yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yeni yönetimde hem tecrübenin hem de gençliğin bir arada olduğunu vurgulayan Ağbaba, "İkisinin birleşmesi ile çok önemli bir güç olacak. Her meslek grubundan arkadaşlarımız, kadın ve genç arkadaşlarımız var. Güzel bir yönetim olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki, Malatya'da CHP örgütü çok daha başarılı olacak. Güzel bir kongre geçirdik. Geçmişteki arkadaşlarımızın bir küskünlüğü yok, gayet madeni bir şekilde kongre tamamlandı. Malatya'da önemli işler yapacaklar ve önemli bir görev üstlendi arkadaşlarımız. Siyaset kentimiz için, memleketimiz için önemli bir görev. Bu görevde de hepinizin başarılı olacağına inanıyorum. Kentin eksiklerinden bir sorumluymuş gibi zaman zaman haksız eleştirile göreceksiniz. AK Partiye laf söyleyemeyenler bazen kendi içerimizde, bazen başka yerlerde yönetime laf söyleyecekler. Ama biz yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Malatya'nın her yerinde olacağız. Şunu bilin, Malatya'nın en köklü ve en güçlü siyasi partisiyiz. Şuanda ikinci partiyiz ama birinci parti olacağız. Sizlerin yanınızda olacağım ve sizler benim Malatya'da kolumsunuz" şeklinde konuştu.