Hasret dinsin

Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda  Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Karadeniz'e 3 puan umuduyla giden  sarı siyahlı ekip, kazanarak 6 haftalık galibiyet hasretini dindirmek istiyor. Çaykur Didi Stadyumunda 19 Aralık Pazar(yarın) günü saat: 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi, Halil Umut Meler  yönetecek. Mücadele, beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak.

Hasret dinsin

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 6 maçın 4'ünü kaybederek, taraftarını kahreden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, kendisi gibi düşme potasında bulunan Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor deplasmanında 3 puan arayacak. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından düşme hattına giren Yeni Malatyaspor’un kazanmaktan başka şansı kalmadı.

Son olarak evinde oynadığı Alanyaspor’a 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup olan sarı-siyahlı ekip, bu sonuçla birlikte Süper Lig’deki galibiyet hasretini 6 maça çıkarmıştı. En son evinde oynadığı Altay maçını kazanan Doğu Anadolu ekibi sonrasında oynadığı 6 maçtan 4 mağlubiyet 2 beraberlik aldı. Yeni Malatyaspor ligde oynadığı 16 karşılaşmada topladığı 14 puanla ligin 18. sırasında yer alıyor.

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor ise 16 maçta topladığı 13 puanla 19'uncu sırada bulunuyor. Çaykur Didi Stadyumunda 19 Aralık Pazar(yarın) günü saat: 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi, Halil Umut Meler  yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını, Çağlar Uyarcan ile Volkan Narinç yapacak. Yiğit Arslan ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak.