Haluk Cömertoğlu'ndan İpekçi Sokak'a Müjde!

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İpekçi Sokak'ta doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan karo taşlarını yeniliyor. Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, çalışmaların hızlıca tamamlanarak sokağın eski görünümüne kavuşacağını belirtti.

Haluk Cömertoğlu'ndan İpekçi Sokak'a Müjde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arapgir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2020 yılında Berenge Mahallesi İpekçi Sokak'ta gerçekleştirilen 1400 metrekare karo taşı döşeme işleminin ardından, bu yıl yapılan doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan kısımların yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Haluk Cömertoğlu'ndan İpekçi Sokak'a Müjde!

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İpekçi Sokak'ın ilçenin tarih ve kültür anlamında önemli bölgelerinden biri olduğunu vurgulayarak, “İlçemizin tarih ve kültür anlamında önemli bölgelerinden birisi olan İpekçi Sokak’ın eski görünümüne kavuşması için ekiplerimiz özveri ile çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılında gerçekleştirdiğimiz çalışma ile 1400 metrekare karo taşı döşeyerek hizmete sunduğumuz sokakta, altyapı çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan kısımların yenileme çalışması için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yenileme çalışmalarını tamamlayıp sokağımızı eski görünümüne kavuşturacağız” dedi.

Haluk Cömertoğlu'ndan İpekçi Sokak'a Müjde!

Cömertoğlu, yenileme çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanarak sokağın eski güzelliğine kavuşacağını ve vatandaşların kullanımına sunulacağını belirtti. Yenilenen karo taşlarıyla İpekçi Sokak, yine Arapgir'in önemli ve estetik bölgelerinden biri olmaya devam edecek.