Hakem depremzedelerle dalga geçti

Arguvanspor Kulübü, pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve sahada 1-0 ayrıldığı Ayvalıkgücü Belediyespor maçı sonrası önemli iddiada bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada uzatmada atılan golün haksız olduğu vurgulanarak, hakemin öncelikle depremi alay konusu edip arkasına sığındığımızı söyleyerek futbolcularla dalga geçmesi bırakın hakemliği hiç bir Türk insanına yakışmamaktadır' ifadeleri kullandı. 

Hakem depremzedelerle dalga geçti

Malatya Arguvanspor, 3.Lig 1.Grubun 7. haftasında Ayvalıkgücü Belediyespor'a konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 90+9’uncu dakikada attığı 1-0 tamamlandı. Malatya ekibi atılan golün ofsayt olduğunu öne sürerek, hakeme itiraz etti. Ancak maçın hakemimin açıklama yaparken depremzedelerle dalga geçtiği iddia edildi.

Alın terimizi çaldılar

Maç sonrası Arguvanspor Kulübü resmi internet sitesinden ‘kınama’ başlığıyla yapılan açıklamada; “Alınterimizi çalan depremde yaşadığımız acılarımızla dalga geçen bariz bir şekilde bu maça bilinçli olarak atandığını düşündüğümüz komşu şehir Çanakkale bölgesi ve maçın orta hakemi olan Okan Kayataş ve triosunu lanetliyoruz. Maçın 90 +9 uncu dakikasında bariz 2 metre ofsaytı kaldırmayarak gol olmasını sağlayan Okan Kayataş ve ekibi oyuncularımızın alın terini çalmıştır. Malatya Arguvan Spor Kulübü'nün deprem sonrası büyük fedakarlıklar ile lige katılması bile takdire şayanken orta hakemin öncelikle depremi alay konusu edip arkasına sığındığımızı söyleyerek futbolcularımız ile dalga geçmesi bırakın hakemliği hiç bir Türk insanına yakışmamaktadır” ifadeleri kullanıldı.