Gürkan yeniden aday olacak mı?

6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 31 Mart Yerel seçimlerinde aday olup olmayacağını açıkladı.

Gürkan yeniden aday olacak mı?

6 Şubat Asrın Felaketi depremlerinin yıl dönümü nedeniyle ERTV canlı yayınına katılan  Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 31 Mart Yerel seçimlerinde aday olup olmayacağına dair soruyu yanıtladı. Gürkan bu şehre 20 yıl hizmet ettiğini belirterek, "Bu şerefte bize yeter" dedi.

Gürkan'ın adaylık sorusu yanıtı; 

"Çatı adayda olsa, tek adayda olsa girmem. Yeter bu kadar, 20 sene bu memlekete hizmet ettik. Eserlerimizde ortada. Allah bunları bize bahşetti, millet teveccühünü gösterdi. Ben Allah'a şükür ediyorum. Bu hizmetlerinde yüzyıllara sair olduğunu biliyorum. İnşallah, geçmişlerimize rahmet okurlarsa ne mutlu bize diyorum. Şükür, alnımız açık, yüzümüz ak. 20 sene içinde bir personelimizi adliyenin önüne geçirmedim, karakolun önünde geçirmedim. Yaptığımız evlerin bir tanesi zarar görmedi. Bu şerefte bize yeter, diyorum."