Görgeç, resmen aday

Malatya'da yerel seçim yaklaşırken aday adayları da belli olmaya başladı.  Malatya Barosu avukatlarından Murat Görgeç, Battalgazi Belediyesi için Ak Partiye resmi aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Görgeç, resmen aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimleri öncesi Malatya'da aday adaylıkları netleşmeye başladı. Malatya Barosu avukatlarından Murat Görgeç, Battalgazi Belediye Başkanlığı için Ak Partiye resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Avukat Murat Görgeçin açıklması, "Partimizin kurulduğu 2001 yılından bugüne kadar bütün ailemiz ve akrabalarımız ile birlikte ak partinin hedefleri doğrultusunda partimizin çeşitli kademelerinde görev aldık. Bu hedefleri bir dava kabul ettik ve bu dava hassasiyetiyle bugüne kadar hareket ettik. 

Şahsım olarak Malatya Barosunda 12 yıldan beri serbest avukatlık hizmeti vermekteyim. Ailemize ait Görgeç Hukuk Bürosunda başta babam Av.Mehmet Görgeç olmak üzere ve amcam Av.Aziz Görgeç ile birlikte savunma mesleğini icra etmekteyiz. Görgeç Hukuk Bürosu olarak, partimizin ve dava arkadaşlarımızın uğramış olduğu tüm hukuksuzluklara karşı çıktık, her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olduk. Demokrasi, hukukun üstünlüğünü ve milletimizin çıkarları doğrultusunda hak arama görevini ifa ettik.

 Bugün için ise asrın felaketini hatta milenyumun felaketini yaşayan Malatya ilimize ve Battalgazi ilçemize hizmet etmek, halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek adına yıllarca mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Partimizden Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olarak müracaat ediyorum.

 Adaylığımızın kabulü ve halkımızın takdiri ile belediye başkanı olarak seçilmem halinde 7/24 gece gündüz demeden çalışma prensibi ile halkımızın hizmetinde olacağım. Battalgazi belediyemizi, istişare ve ortak akılla yürütmeye talibim. Kamuoyuna saygıyla arz ederim."