Gevrek destek arayışında

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde sonra ligden çekilme kararı alan Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Adil Gevrek, önümüzdeki sezon ligde mücadele etmek istediklerini bunun için önceliklerinin transfer tahtasını açmak olduğunu söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gevrek destek arayışında

Asrın felaketinde kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybeden Yeni Malatyaspor'da, Başkan Adil Gevrek yönetim kuruluyla birlikte destek arayışına çıktı.  Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, destek arayışı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Ersin Yazıcı ile görüştü. Malatya'da, 6 Şubat depremlerinde kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ı kaybeden Yeni Malatyaspor, ligden çekilme kararı almıştı. Temmuz ayında gerçekleştirilen kongrede yeniden kulüp başkanı olan Adil Gevrek'te 1. Lige dönmek isterken yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hedef transfer tahtasını açmak. Takım borcunun yüzde 30'luk kısmını yönetim kurulunun ödeyeceğini belirten Gevrek, kalan yüzde 70'lik bölüm için Malatya'da destek arayışında. Yeni Malatyaspor'u eski günlerine kavuşturmak istediklerini belirten Gevrek, destek almak için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Ersin Yazıcı ile görüşürken görüşmelerin detaylarını Net Habere anlattı. 

Malatyaspor’a sahip çıkacaklar

Destek arayışı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Ersin Yazıcı ile görüşen Gevrek, "İstişareler yaptık. Hem Yeni Malatyaspor'la alakalı yaptıklarımız yapacaklarımızı beraber değerlendirdik. Belediye Başkanımıza sağ olsun. İnşallah önümüzde ki günlerde hep beraber  spor bakanımızı ziyaret etmek istiyoruz. Ondanda randevu bekliyoruz. Belediye başkanımıza görüştükten sonra da sayın valimizle bir toplantımız vardı. Sayın Valimizle de hem tanıştık hem hayırlı olsun dedik. Hem de Yeni Malatyaspor'un geçmişini anlattık. Yapacaklarımızı anlattık. Sağ olsun Sayın Valimiz de Malatyaspor'a Yeni Malatyaspor'a bakışını bizim için bize çok mutlu etti. Her anlamda destek olacağına, sahip çıkacağını belirtti ve bu şehrin marka değeri olduğunu kendisi de çok iyi biliyor. O anlamda da hem sayın valimizle hem Büyükşehir Belediye Başkanımızla hem milletvekillerimizle hem sivil toplum örgütlerimizle beraber istişarelerimiz devam edecek" ifadesini kullandı.