Gençler Manavgat'a gitti

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Gençlik Kollarından 20 gönüllü genç Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında aktif görev almak üzere bölgeye gitti.

Gençler Manavgat'a gitti

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım'ın öncülüğünde gençlik kollarından oluşan 20 kişilik ekip, Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında aktif görev almak üzere bölgeye gitti. Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, ülkemizin günlerdir orman yangınlarıyla mücadele ettiğini belirterek, "Özellikle Antalya Manavgat çevresinde durum gerçekten çok vahim. Bizler elimizden geldiğince afet bölgesine yardım edeceğiz. Ciğerlerimiz yanıyor. İçimiz yanıyor. Bu durumu gören gençlerimiz beni aradı ve başkanım biz Manavgat'a gitmek istiyoruz dediler. Biz de hemen Antalya'da bulunan afet koordinasyon merkezi ile irtibata geçtik. Toplamda 20 kişilik genç grubumuzu bugün Manavgat'a yolcu ediyoruz. Orada Selamet Derneğimizin ACAR arama kurtarma ekibine dahil olacaklar. Gençlerimiz ile gurur duyuyorum. Bu gençlerin hepsi vatan millet bilinciyle yetişmiş gençlerdir. Aynen Milli Gençlik Vakfı zamanındaki heyecana sahipler. Komşumuzun parmağına bir çöp batsa bizim de canımız yanar. Manavgat'taki kardeşlerimizin durumunu görünce bizlerin de canı yanıyor" dedi. 

Gün birlik günü

Yıldırım, millet olarak bu tür durumlarda kenetlenmemiz gerektiğini vurgulayarak, "Bu günlerde Milli Birlik ve Beraberlik bilinci ile hareket etmemiz gerek. Devletimiz tüm imkanlarını seferber ederek orman yangınları ile mücadele ediyor. Böyle durumlarda siyaseti, ideolojik farklılıkları bir kenara bırakıp hepimiz birlik olmalıyız. Ayrıştırıcı ve kışkırtıcı ifadelerden uzak durup ortak bir ağız konuşmamız gerek. Bizler de Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak bu bilinç ve bu şuurla, gün birlik günüdür diyerek yardıma koşuyoruz. İnşallah en yakın zamanda bu afetten kurtulacağız" diye konuştu.