Evren, Yeşilyurt'u Zirveye Taşıyacak!

6 Şubat depremlerinin ardından ligden çekilen BAL Ligi ekiplerinden Yeşilyurt Belediyespor, 2 sezonluk aradan sonra yeniden yapılanma sürecine girdi. Takımın yeni teknik direktörü olarak Malatyalı teknik direktör Mahmut Evren göreve getirildi.

Evren, Yeşilyurt'u Zirveye Taşıyacak!

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor, 2 sezonluk aradan sonra yeniden yapılanma sürecine girdi. Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkacak olan Malatya ekibi takımın başına tecrübeli teknik adam Mahmut Evren’i getirdi. Evren’in yardımcılığını ise Malatya’da futbolun gelişimine önemli katkı sağlayan Nevzat Topal yapacak. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mahmut Evren ile anlaşma sağlandığını ve takımın onun liderliğinde büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade etti.

Geçit, "Yeşilyurt Belediyespor olarak, Malatya'nın başarılı ve tecrübeli teknik direktörlerinden Mahmut Evren ile anlaşma sağladık. Mahmut Evren'in liderliğinde, takımımızın büyük başarılara imza atacağına ve sporseverlere keyifli maçlar izleteceğine inanıyoruz. Bu anlaşmanın, Yeşilyurt Belediyespor'umuza yeni bir dinamizm kazandıracağına ve kulübümüzü daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır" dedi.Evren, Yeşilyurt'u Zirveye Taşıyacak!

Yeşilyurt Belediyespor, yeniden sahalara dönerken, Mahmut Evren’in tecrübesi ve liderliğinde güçlü bir performans sergilemeyi hedefliyor.