Engeller dayanışmayla aşılabilir

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, 6 Şubat depremlerinde etkilenen vatandaşlara yardım ulaştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti.

Engeller dayanışmayla aşılabilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; ziyaretler kapsamında, ilk olarak 6 Şubat depremlerinde zaruret içinde olan depremzede vatandaşlara yardımlarını ulaştırmaya devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.

Engeller dayanışmayla aşılabilir

Ziyarete, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Vali Yardımcıları ve eşleri, kaymakamların eşleri, İl Emniyet Müdürü ve eşi, İl Jandarma Komutanı ve eşi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Orman İşletme Müdürü'nün eşleri de katıldı.

Engeller dayanışmayla aşılabilir Yazıcı, ziyarette sosyal devlet anlayışının önemine vurgu yaparak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara nakdi ve ayni yardımlarda bulunarak sosyal adaleti pekiştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Engeller dayanışmayla aşılabilir

Daha sonra Yazıcı ve beraberindeki heyet, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Engeller dayanışmayla aşılabilir

Yaşam Merkezi Müdüründen kurumun işleyişi, engelli vatandaşlara sunulan hizmetler ve genel durum hakkında bilgi aldılar.

Engeller dayanışmayla aşılabilir

Yazıcı, engellerin zihinsel duvarlar olduğunu belirterek, engelli bireylerin varlığına saygı duyulması gerektiğini vurguladı. Engellerin dayanışma ile aşılabileceğini söyledi. Ziyaretlerin ardından Yazıcı ve beraberindeki heyet, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda ve Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan vatandaşlarla fotoğraf çektirerek ziyaretlerini sonlandırdı.