Donsah kontrolden geçti

Süper Lig'de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Malatya ekibinin, İtalya'nın Crotone takımında oynayan Godfred Donsah'ı sağlık kontrolünden geçirdiği, Azubuike, Boutaib ve Guilherme ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği her üç oyuncunun Malatya'ya gelmeye yakın oldukları öğrenildi.

Donsah kontrolden geçti

Süper Lig’in ilk yarısını küme düşme potasında tamamlayan Malatyaspor’da transfer çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin ilk hedefi, ikinci yarı yapacağı transferle sahada güçlü bir takım kurmak. 

Azubuike, Boutaib ve Guilherme tamam gibi

Bu doğrultuda Başkan Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyelerinin, Malatya'da toplanarak, transfer listesinde bulunan  Yeni Malatyaspor'un eski futbolcuları; Azubuike, Boutaib ve Guilherme ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği, her üç oyuncunun Malatya'ya gelmeye yakın oldukları öğrenildi. Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde bulunan daha önce Türkiye'de Çaykur Rizespor forması giyen, şu anda İtalyan Crotone takımında oynayan Godfred Donsah'ı ise sağlık kontrolünden geçirildi. Donsah'ın önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor.