Dilmen'den Sumudica'ya tepki

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın Giresunspor karşılaşması sonrası yaptığı 'kilo versem sahaya çıkar oynarım' açıklamasını eleştirerek, O gün Malatyaspor başkanı olsam teşekkür ederim derim, gönderirim. O espriyi Adil Gevrek'le sohbet sırasında yaparsın' dedi.

Dilmen'den Sumudica'ya tepki

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Galatasaray ile0-0 berabere kaldığı maç sonrası TRTSpor'da açıklamada bulunan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sumudica Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'yı sert sözlerle eleştirdi. Dilmen, "Malatya puan aldı demek istemiyorum. Galatasaray çok pozisyona girdi 2. yarı. Niye Malatya puan aldı? Sumudica kimine göre çok değerli Teknik Direktör. Türkiye'de çok uzun süredir oynanmayan 3'lü 5'li formatına döndü. Ama oyuncusuna ne bırakacak. Gol yememeyi bırakacak. Bende Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü olsam içerde Galatasaray'la berabere kalsam mutsuz olmam. Ama oyuncu olarak gol yememekten başka düşüncesi olmayan yapıda oynuyorsunuz. 5'li değil. Bildiğin 8'li 9'lu savunma. Adem tek santrafor. Geride 3'lü gözükse de değil. Gömülüp pozisyon vermemeye çalışan Ertaç'a dua eden bir teknik direktör" dedi.

Gönderirdim

Sumudica'nın Giresunspor karşılaşması yaptığı açıklamaya da tepki gösteren Dilmen, "Sumudica 'kilo versem sahaya çıkar oynarım' dedi. O gün Malatyaspor başkanı olsam Teşekkür ederim derim, gönderirim. O espriyi Adil Gevrek'le sohbet sırasında yaparsın" dedi.