Depremin Yıl Dönümünde Yarıştılar

6 Şubat Depremi'nin yıl dönümünde Malatyalı Oryantiring Sporcuları, 6 Şubat'ı unutmadı ve depremin izlerini sarmak için spora sarıldı.

Depremin Yıl Dönümünde Yarıştılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat Depremi'nin yıl dönümünde Malatya'da Oryantiring yarışı düzenlendi. 11 ilde eş zamanlı gerçekleşen yarışa büyük katılım gerçekleşti. Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül ve Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen de yarışmada yer aldı.

Depremin Yıl Dönümünde Yarıştılar

Spor ailesi olarak birlikteyiz

Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül, yarışma öncesi yaptığı açıklamada; 6 Şubat Depremi'nin yıl dönümünde Oryantiring Yarışması'na hoş geldiniz. Bizler her zaman olduğu gibi bugünde Spor Ailesi olarak birlikteyiz. Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim spor ve sporcunun yanındayız" dedi. Özgül, Oryantiring branşını yakından takip ettiğini ve sporcuların özverili çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Depremin Yıl Dönümünde YarıştılarDereceye girenler madalya aldı

Program sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül takdim etti.