Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti.

Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin yıl dönümünde Malatya’yı ziyaret eden İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez, anma programlarına katıldı.

Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların anısına yapılan şehitlikte düzenlenen programa katılan Karaman ve Göçmez, vatandaşların kabirlerine karanfil bıraktı. Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Konteynerinde 6 Şubat Şehitleri için düzenlenen Kuran-ı Kerim Tilavetine katılan İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeyhmus Göçmez şehitler için Kuran okudu.

Depremde hayatını kaybedenler unutulmadı

İYİ Parti İl Merkezinde düzenlenen programın ardından İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman ve İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Şeymus Göçmez İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız ile birlikte Ankara Konteynır Çarşı Esnafını ziyaret ederek deprem sonrasındaki gelişmeler hakkında bilgi aldı.